Tarieven

Eerste consult, kennismaking (60 minuten), 75 euro

Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en nemen we de uitgebreide vragenlijst en jouw voedingsdagboek door. We bespreken met welk doel of klacht je aan de gang wilt. We kijken naar jouw persoonlijke situatie, je huidige voedingspatroon, gezondheid en leefstijl. Tijdens dit consult meten we een aantal waardes, zoals je lengte, gewicht, omvang, bloeddruk. Soms kan het nodig zijn om aanvullend laboratoriumonderzoek te doen.

Tweede consult, plan van aanpak (30 minuten), 45 euro

Tijdens dit gesprek ontvang je je persoonlijke voeding- en leefstijlplan. Geen ingewikkelde diëten, recepten, poeders of shakes. Maar een voedingsadvies passend bij jouw doel en persoonlijke situatie. We nemen het plan samen door en beantwoord ik alle vragen die waarschijnlijk bij jou op zullen komen. 
Bij het tweede consult hoort altijd een persoonlijk voeding- en leefstijlplan.

Opstellen persoonlijk voeding- en leefstijlplan, 25 euro

Vervolgconsult, vragen en meten (30 minuten), 45 euro

We bespreken de voortgang van je persoonlijke plan en stellen dat bij als dat nodig is. Ik beantwoord je vragen en help je met tips en trics om de veranderingen in je leefgewoontes vol te houden. Ook is er tijd om te wegen en meten als dat gewenst is.

Kort telefonisch consult (max 10 minuten), 10 euro

Voor korte vragen en/of het bespreken van de voortgang.

Keto Leefstijl Programma 

Eerste consult, kennismaking (60 minuten), 75 euro

Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en nemen we de uitgebreide vragenlijst en het voedingsdagboek door. Je ontvangt uitleg over het Keto Leefstijl Programma. Tijdens dit consult meten we een aantal waardes, zoals je lengte, gewicht, omvang, bloeddruk. Soms kan het nodig zijn om aanvullend laboratoriumonderzoek te doen.

Online Keto Leefstijl Programma, 179 euro

Je ontvangt de inlogcodes voor het Online Keto Leefstijl Programma. Daarna heb je 12 maanden toegang tot dit programma.

Keto WEM consult (30 minuten), 45 euro

WEM staat voor wegen en meten, dus dat doen we tijdens dit consult. We controleren je bloeddruk. En indien gewenst kunnen we via een vingerprik je ketonen in je bloed meten. Verder bespreken we jouw voortgang in het programma en is er tijd om vragen te stellen.

Kort telefonisch consult (max 10 minuten), 10 euro

Voor korte vragen en/of het bespreken van de voortgang

Keto Leefstijl Programma – compleet pakket, 479 euro

Het Keto Leefstijl Programma als compleet programma. Je krijgt 12 maanden toegang tot het online platform met praktische lessen en video’s met opdrachten en werkbladen. Daarnaast ontvang je persoonlijke begeleiding bij mij in de praktijk, telefonisch en per mail zodat we er samen voor kunnen zorgen dat jij je doelen haalt.

 • toegang tot het online Keto Leefstijl Programma
 • 1 x intakeconsult van 60 minuten
  (kennismaking, uitgebreide anamnese, wegen & meten)
 • 6 x een vervolgconsult in de praktijk van 30 minuten 
  (wegen & meten, vragen, steun & coaching)
 • 4 x een kort consult per telefoon of videobellen
  (vragen, steun & coaching)
 • bereikbaar per mail of WhatsApp voor korte vragen tussendoor

Labtesten

EMB bloedtest, 179,95 euro
Energetisch morfologisch bloedonderzoek, door middel van een vingerprik worden enkele druppels bloed afgenomen. In het onderzoek wat volgt wordt zowel met een reguliere bril als complementaire bril naar het bloed en de anamnese gekeken. De EMB bloedtest bekijkt enerzijds de bloedcellen (hematologie) en geeft anderzijds inzicht in tekorten en verstoringen op energetisch niveau.

Omega 3-index bloedtest, 70 euro
vingerpriktest voor analyse van de vetzuurstatus, deze test controleert het omega-3 gehalte in het bloed